laupäev, 9. august 2014

Teise päeva algus

Hommik algas nagu ikka. Üles umbes 8 ajal koos hommikusöögi ja muu kaasnevaga. Jätkus uudistajate voorimine aga enamusega juttu ei mõistnud rääkida. Siis aga tuli kohale soomlane, kes enamvähem eesti keeles teatas, et see ju Tallinnast Mustamäelt. Härral endal kusagil sealkandis korter.

Mõne aja pärast saabus üks soomlastest tugevalt purjus paarike. Kogu juttu ei hakka kirjutama aga üks soome "vanasõna" olevat selline: Kui Volga ja Mosse paarituvad siis sünnib Jalta (soome teatakse sapikat selle nimega). Soome keelt ei mõista aga midagi saab aru. Jalta pole paljudele võõras nimi ja arutelu auto kõrval jagub neil omavahel.

Aga väga suur tükk tõrva ka meepotti. Nimelt käis mingi hetk pauk. Esialgu ei seostanud seda millegagi aga siis tuli üks härra, kes palus meil ühe ajakirja Eurasse kohalikule sapikaomanikule viia. Mainis ka, et siinsamas kämpingu juures toimus avarii. Kohapeal terve ports päästeautosid ja kiirabi ning tuli ka kopter. Ladast lõigati üks inimene välja. Asjaolusid ei tea ja väga vaadata ka ei tahtnud aga mingi arvamus on. Lada hakkas tegema pööret kämpingusse kui tagant sõideti sisse ja lendas vastassuunavööndise. Sealt tulnud auto sõitis sisse kõrvalistuja külge.

Täitsa kole vaatepilt ja tõmbas veidi hõredaks. Ehk läheb kirjutamisest paremaks.

Hiljem ehk pilti ka auto jäänustest. Lõikamishetke jätab arhiivi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar